LINKEDIN

LinkedIn is bij uitstek het zakelijke platform onder de social media kanalen. Voor gebruikers met een persoonlijke pagina wordt het onder meer gebruikt als digitaal cv en visitekaartje. Maar hoe zit dat eigenlijk met je bedrijfspagina?

JE DIGITALE VISITEKAARTJE

Ook de pagina van een bedrijf op LinkedIn moet je eigenlijk zien als het visitekaartje van je bedrijf. Met mogelijkheden zoals het toevoegen van een tagline en een call to action button op de pagina is het steeds eenvoudiger geworden om jouw bedrijfsidentiteit te laten zien. Ook biedt LinkedIn de mogelijkheid om posts van werknemers te reposten. Deze kunnen dus heel goed worden betrokken bij het maken van relevante content.

Voor SEO-doeleinden is het ook van belang om je bedrijfspagina op LinkedIn goed in te richten en actief te houden. Wanneer er namelijk in zoekmachines naar jouw bedrijf wordt gezocht, is er een grote kans dat ook de LinkedIn pagina naar boven komt. Extra belangrijk dus dat de pagina een goede uitstraling heeft.

BEREIK JOUW DOELGROEP

LinkedIn maakt het mogelijk om op een relatief eenvoudige manier in contact te komen én blijven met zowel huidige als toekomstige klanten. Daarnaast bevinden je partners zich hoogstwaarschijnlijk ook op dit kanaal en is het wat professionaliteit betreft natuurlijk een invloedrijk platform. In de wereld van B2B advertising staat LinkedIn met stip op één.

BETROUWBAAR TARGETEN OP DE ZAKELIJKE MARKT

Met LinkedIn Ads kun je behoorlijk effectief adverteren in de B2B sector. Dit heeft echter wel een keerzijde: het heeft een prijskaartje. Door vooraf zorgvuldig te bepalen wie je doelgroep is, kun je het kostenplaatje in de hand houden. Daarnaast zijn alle resultaten perfect meetbaar, waardoor we je altijd kunnen voorzien van een betrouwbaar overzicht van alle uitgaven én opbrengsten. Dit alles wordt berekend op basis van kliks, per 1000 vertoningen óf – als je kiest voor een gesponsorde InMail – wanneer een bericht is afgeleverd.

LinkedIn optimaal benutten voor jouw bedrijf? Dat lijkt ons een goed plan!

Je marketingstrategie uitbreiden met LinkedIn?

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.