Instagram training

Bij Instagram draait het allemaal om de visuele content. Prachtige foto’s, video’s, stories en reels die worden afgewisseld met hier en daar een grappige meme. Maar hoe doe je als bedrijf nu écht mee op dit platform? Dat leer je in onze Academy.

Leer het alsmaar veranderende algoritme te verslaan

Instagram begon in 2012 als een platform met de mogelijkheid om enkel vierkante foto’s te delen met de rest van de wereld. Sindsdien is er ontzettend veel veranderd op het platform. Zo hoeven de foto’s allang niet alleen meer vierkant te zijn, kun je video’s en stories plaatsen én heeft het platform inmiddels al meer dan 5 miljoen Nederlandse gebruikers.

Dit algoritme heeft als gevolg dat gemiddeld 10% van de volgers van je bedrijfspagina je berichten te zien krijgt. Dit komt doordat berichten die zorgen voor veel interactie met de gebruiker, voorrang krijgen op andere organische content.

Uiteraard zijn er een aantal standaard kleine dingen die je kunt proberen voor een groter organisch bereik. Zo helpt het gebruik van hashtags en emoji’s je bericht vaak al een klein stukje op weg. Maar om écht top-of-mind te worden bij jouw doelgroep moet je nog een paar stappen extra zetten.

Al zin gekregen om aan de slag te gaan met Instagram? Wij leren je graag hoe het moet.

 • Basic training
 • Advanced training
 • Training op maat

Meer informatie nodig?

Een training op jouw niveau

Tijdens onze trainingen leer je uitblinken op Instagram. En of je nu al eerdere ervaring hebt óf from scratch moet beginnen. Met een basic of advanced training kan iedereen op een passende manier nieuwe kennis opdoen. Heb je specifieke wensen of een uitdagend vraagstuk? Vraag dan een training op maat aan.

Beginner?

Kies voor een basic training

In deze basic training leer je:

 • Wat Instagram marketing is.
 • Het verschil tussen advertising en organisch.
 • Hoe je je bedrijfsprofiel inricht.
 • Hoe je ijzersterke content maakt.

 

LEES MEER

Praktisch programma

Vooraf krijg je een voorbereidingsopdracht, tijdens de training maak je opdrachten en naderhand ontvang je een naslagwerk.

DUUR

De basic training Instagram duurt één dagdeel.

VOORKENNIS & BENODIGDHEDEN

Voorkennis is niet nodig voor deze training. De training wordt gevolgd via een eigen laptop.

INVESTERING

De investering van een basic training bedraagt €595,- excl. BTW.

 

Meld je aan voor deze training

Al enige ervaring?

Kies voor een advanced training

In deze advanced training leer je:

 • Alle ins-and-outs over adverteren op Instagram.
 • Welke advertentiemogelijkheden er zijn.
 • Hoe je je doelgroep analyseert.
 • Hoe je UTM-tags aanmaakt.
 • Een leadformulier op te stellen.
 • Hoe je organische content en advertenties optimaliseert.

 

LEES MEER

Praktisch programma

Vooraf krijg je een voorbereidingsopdracht, tijdens de training maak je opdrachten en naderhand ontvang je een naslagwerk.

DUUR

De advanced training Instagram duurt één dagdeel.

VOORKENNIS & BENODIGDHEDEN

Voorkennis is vereist voor deze training. Bekijk voor de zekerheid de inhoud van de basic training. De training wordt gevolgd via een eigen laptop.

INVESTERING

De investering van een advanced training bedraagt €895,- excl. BTW.

 

Meld je aan voor deze training

 

 

Elke organisatie, persoon of kennisvraag is uniek. In onze Academy kun je daarom ook op maat gemaakte trainingen en trajecten volgen. De trainers richten zich dan specifiek op zaken die voor jou en je organisatie relevant zijn.

We werken bovendien met (beschikbare) data van je organisatie, zodat je alle opgedane kennis direct kunt toepassen in de praktijk. Kortom, een training die gegarandeerd toegevoegde waarde levert.

 

VRAAG EEN TRAINING OP MAAT AAN

Volg een training op maat

Blijf jezelf
ontwikkelen

Onze trainingen zijn goed met elkaar te combineren. Zeker als ze binnen hetzelfde vakgebied vallen. Zo kun je jezelf blijven ontwikkelen. Een training Instagram sluit perfect aan op: