BETER PRESTEREN BEGINT HIER

Performancemarketing

Digitale doelen gieten in een ijzersterke strategie die het waarmaakt. Online ambities nastreven tot ze werkelijkheid zijn. Daar ligt onze focus, dat is onze drive. Is jouw organisatie klaar om te performen?

Dit is onze aanpak

JOUW PARTNER IN DIGITAL CONSULTANCY

Naast performance management, is FindFactory jouw kennis- en sparringpartner binnen digital marketing. Een onafhankelijke organisatiescan, nauwkeurige audit van jouw online platformen of online marketingstrategie: onze specialisten pakken het met liefde aan.

 

Consultancy       Performance

Let's talk

Consultancy

Een sterk fundament leggen voor je marketing- en salesteam? Met een organisatiescan identificeren we onafhankelijk de sterke punten van individuele medewerkers. Zo bouwen we samen aan een optimale teamsamenstelling.

Bespreek de mogelijkheden

Leads, sales en traffic genereren? Ontdek hoe je de digitale kanalen van jouw organisatie effectief inzet om de ROI te krijgen die je wilt. Met een audit halen onze specialisten een bezem door jouw digitale platformen en voorzien je van kwalitatieve, onderbouwde output.

Vraag een audit aan

Coaching helpt van jouw teamleden súper teamleden te maken. Onder leiding van onze specialisten wordt gewerkt aan individuele skills. Afhankelijk van het niveau wordt een samenwerking soms gekoppeld aan een van onze Academy-trajecten.

Start jouw kennistraject

De digitale arbeidsmarkt loopt voortdurend vol met nieuwe, gemotiveerde aanwas. Om van deze groep young professionals volwaardige professionals te maken, begeleiden we hen in op maat gemaakte trajecten. Afgestemd op jouw organisatie en overeengekomen doelen.

Van young tot professional

Let's work

Performance diensten

Search

Hoe zorg jij dat mensen jouw website vinden?

Bekijk onze search diensten
Social media marketing

Kom gericht in contact met jouw doelgroep.

Bekijk onze social diensten
Contentmarketing

Zorg voor content waar je doelgroep – letterlijk – naar zoekt.

Bekijk onze content diensten

Ontdek onze performance projecten & trajecten

Cases