PERFORMANCE

Jouw digitale doelen gieten in een ijzersterke strategie die het waarmaakt. Online ambities nastreven tot ze werkelijkheid zijn. Daar ligt onze focus, dat is onze drive.

Hoe? Met search campagnes, zoekmachineoptimalisatie, social media, content en data. Maar vooral met een allround en vakkundig groepje marketingfanaten. Ben jij klaar om te performen?

START PERFORMING

WE OFFER

Zoekmachineoptimalisatie (seO)

hOE ZORG JIJ DAT MENSEN JOUW WEBSITE VINDEN?

Online aanwezig zijn als (potentiële) klanten naar je op zoek zijn? SEO maakt het mogelijk. Elk zichzelf respecterend bedrijf dat online vindbaar wil zijn, kan eigenlijk zelfs niet meer zonder. Met de juiste inzet en kennis van techniek, content en autoriteit zorgen wij dat jouw website vindbaar wordt én blijft.

WORD ONLINE VINDBAAR

Zoekmachine adverteren (Sea)

REALISEER DIRECT MEER TRAFFIC NAAR JE WEBSITE

Search Engine Advertising (SEA) is een behoorlijk effectief marketinginstrument voor vrijwel elk bedrijf, merk of product. Eén van de grootste voordelen is namelijk dat je snel resultaat kunt boeken. Een kans die je niet laat liggen, toch?

BEHAAL OOK VLIEGENSVLUG RESULTAAT

Social media

Social media is ONMISBAAR IN HET AANGAAN VAN INTERACTIE MET JE DOELGROEP

Dé plek(ken) om in contact te komen met je doelgroep? Dat is social media. Interactie aanwakkeren, naamsbekendheid vergroten, nieuwe collecties, producten of diensten promoten. Slechts een kleine greep uit de mogelijkheden.

UITBLINKEN IN LIKES, SHARES EN STORIES

ContentMARKETING

CONTENT DIE DOELGROEPEN ÉN ZOEKMACHINES BEKOORT

Superfijn als je zelf tevreden bent over je content, maar wat dacht je van je doelgroep? Wij creëren content waar je doelgroep – letterlijk – naar op zoek is.

ZEG JA TEGEN KWALITEITSCONTENT

Conversieoptimalisatie (CRO)

Meer verkopen, downloads, e-mailadressen of verkeer naar je website? Regelen we voor je.

Met Conversion Rate Optimization (CRO) optimaliseren we gericht websites aan de hand van data. Meer verkopen bijvoorbeeld. Het aankoop- of beslissingsproces van een klant eindigt namelijk niet bij het landen op een website, maar begint hier eigenlijk pas.

LIEVER GEEN CONVERSIES MISLOPEN?

SUCCESVERHALEN

De laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing niet missen? Lees dan onze blogs over de nieuwste trends, klantcases en updates.