PERFORMANCE

Onze performance diensten zijn breed inzetbaar. Samenwerken staat centraal. Met elkaar, maar ook met jou. Ontdek hieronder wat we doen om jouw doelen te behalen.

ZOEKMACHINEOPTIMALISATIE (SEO)

Search Engine Optimization (SEO) vormt de fundering van elke website. Met een juiste inzet en kennis van techniek, content en autoriteit zorgt SEO ervoor dat jouw website vindbaar wordt én blijft.

ZOEKMACHINE ADVERTEREN (SEA)

Search Engine Advertising (SEA) is een behoorlijk effectief marketinginstrument voor vrijwel elk bedrijf, merk of product. Eén van de grootste voordelen is namelijk dat je – letterlijk – direct resultaat kunt boeken.

SOCIAL MEDIA

Organische (onbetaalde) content op social media is een onmisbaar onderdeel van elke marketingstrategie. Het afstemmen van de content en de kanalen op de juiste doelgroep is een specifiek vakgebied waar wij sterk in thuis zijn.

CONTENT

Een doelbewuste en relevante boodschap verpakken voor een specifieke doelgroep en daarmee inspelen op hun behoeftes en vragen?

CONVERSIE OPTIMALISATIE (CRO)

Met Conversion Rate Optimization (CRO) optimaliseren we gericht websites aan de hand van data. Meer verkopen bijvoorbeeld. Het aankoop- of beslissingsproces van een klant eindigt namelijk niet bij het landen op een website, maar begint hier eigenlijk pas.

DATA EN TOOLING

Meten is weten, daar zijn we bij FindFactory van overtuigd. Maar hoe doe je dat nou, meten? Onze data-experts schrik je niet af met complexe Excelsheets vol waardevolle informatie over jouw doelgroep. Kom maar op!