Performance

Onze performance diensten zijn breed inzetbaar. Samenwerken staat centraal. Met elkaar, maar ook met jou. Ontdek hieronder wat we doen om jouw doelen te behalen.

ZOEKMACHINEOPTIMALISATIE

Search Engine Optimization (SEO) vormt de fundering van elke website. Dat klinkt cruciaal – is het ook. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat jouw website wordt gevonden in het digitale doolhof? Door inzet en kennis van techniek, content en autoriteit. Zaken waar wij onze hand niet voor omdraaien. Jij ook niet, toch?

CONVERSIE OPTIMALISATIE

CRO staat voor Conversion Rate Optimization. Dat houdt globaal in dat een website aan de hand van data wordt geoptimaliseerd voor bijvoorbeeld meer verkopen. Het aankoop- of beslissingsproces van jouw klant eindigt namelijk niet bij het landen op een website, maar begint hier eigenlijk pas!

SOCIAL MEDIA

Organische (onbetaalde) content op social media is een onmisbaar onderdeel van elke marketingstrategie. Het afstemmen van de content en de kanalen op de juiste doelgroep is een specifiek vakgebied waar wij sterk in thuis zijn.

ONLINE ADVERTEREN

Heb je een mooie marketing doelstelling, maar wil het nog niet helemaal aankomen bij de beoogde doelgroep? Middels gerichte online campagnes via Google en social media kanalen naar keuze, kun je specifieke doelen in een handomdraai behalen!

DATA EN TOOLING

Meten is weten, daar zijn we bij FindFactory van overtuigd. Maar hoe doe je dat nou, meten? Onze data-experts schrik je niet af met complexe Excelsheets vol waardevolle informatie over jouw doelgroep. Kom maar op!

CONTENT

Een doelbewuste en relevante boodschap verpakken voor een specifieke doelgroep en daarmee inspelen op hun behoeftes en vragen?