Heb je altijd al meer willen weten over online marketing of een onderdeel ervan? Je bent niet de enige! Wij bieden bij FindFactory Academy de unieke mogelijkheid om, onder leiding van onze specialisten, een duik te nemen in het online marketinglandschap anno nu. Van de diensten die we met FindFactory voor onze klanten verrichten kunnen we de theorie en/of praktijk in een training aan je uitleggen. Volg een van de standaard trainingen en vergroot je kennis. Heb je een specifieke vraag? Ook dan ben je zeker aan het juiste adres. Bekijk ons actuele aanbod!

Onze trainingen

Wil je op praktische wijze je kennis op het gebied van online marketing vergroten? Onder leiding van onze ervaren specialisten kun je diverse trainingen volgen. Wil jij jezelf samen met ons ontwikkelen? Meld je dan hier direct aan voor een van onze trainingen!

GOOGLE
ANALYTICS

GOOGLE TAG
MANAGER

GOOGLE ADS &
MICROSOFT ADS

SEARCH ENGINE
OPTIMIZATION (SEO)

SOCIAL MEDIA
MARKETING

CONTENT
MARKETING

CONVERSIE
OPTIMALISATIE

SAMEN VERBETEREN

Deze bedrijven gingen je voor. Wij hebben succesvolle trainingen verzorgd voor onder andere de volgende bedrijven:

Succesverhalen

''
Wouter Rikken
Eigenaar en ontwerper - Posterjunkie
20 december 2019
Ontzettend vriendelijke en vakkundige medewerkers die proactief handelen en goed meedenken hoe het beoogde resultaat het beste valt te behalen.
''
Bart van den Boer
Ondernemer - Plantbezorgd.nl
22 november 2020
Training over Google Ads gedaan bij FindFactory. Prettige, leerzame ochtend gehad waar ik echt mee verder geholpen ben. Fijn dat ik vooraf zelf kon aangeven waar ik dieper op in wilde gaan en welke onderwerpen we konden skippen omdat ze voor mij niet relevant waren.
''
Rianne van der Heijden
Marketeer - Spinpanel
14 oktober 2020
Twee uiterst verhelderende sessies gehad met FindFactory. Ze bieden een kritisch oog en komen met waardevolle tips waar je echt iets mee kan. Ook handig dus als audit voor je huidige digital marketing strategie.
''
Bas Schoemaker
Marketingmanager - Effeweg
27 oktober 2020
Een aantal jaren mogen samenwerken met deze club enthousiaste Digital Marketeers. Hebben veel kennis van zaken, denken actief met je mee en leveren ├ęcht kwaliteit. Een absolute aanrader indien je als onderneming op zoek bent naar toegevoegde waarde omtrent Online Marketing, voor welke discipline dan ook.

Lijkt dit je wat?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op met...

JESSICA VAN LEEUWEN

Team FindFactory