Brand
Strategy

Creation / Brand strategy

Matchen jouw identiteit en imago?  In een continu veranderende markt is het cruciaal om jouw positie te kennen. En belangrijker nog, jouw verhaal zichtbaar te maken voor je doelgroep.

Branding en rebranding

WAT IS BRANDING?

Als het gaat om ‘branding’ komt het in marketingtermen neer op heel wat meer dan de creatie van een logo of huisstijl. Binnen onze branding tak zetten we de waarden van een bedrijf om in een representatieve visuele (en niet-visuele) identiteit.

Dat kan om een logo of huisstijl gaan, maar ook een volledige rebranding. Denk aan het bepalen van een merkidentiteit en vervolgens een merkstrategie. Deze twee vormen namelijk samen de basis voor het succesvol vermarkten of lanceren van een bedrijf, merk of product.

WAT, WAAROM EN HOE DOE JE IETS ALS BEDRIJF?

Het in kaart brengen van de zogenoemde ‘The big why?’ is eigenlijk cruciaal voor elk bedrijf, want het wel zo handig als zowel jij als je doelgroep duidelijk weet wat, waarom en hoe je iets doet. Het zorgt voor authenticiteit van je bedrijf. Bedrijfswaarden brengen we in kaart tijdens één of meerdere merkstrategiesessies. Hierin komt zoal aan bod:

  • Onderscheidend vermogen en USP’s (Unique Selling Points) 
  • Manier van communiceren 
  • Kernwaarden 
  • Visie en missie 
  • Identiteit en imago 
  • Doelgroep 

 

PLAN EEN MERKSTRATEGIESESSIE

The big
why

BRAND STRATEGY

Dit creëren we voor jou

Merkstrategie

Strategische merkbepaling

Een merk ontstaat niet alleen door een gedachte of doel. Er schuilt meer achter dan je denkt. We gaan op zoek naar een identiteit. Eén die aansluit bij de gewenste doelgroep, jouw visie en afgebakende merkwaarden.

Merkconcept

Maak van je merk een concept

We vergroten jouw zichtbaarheid en geven je merk body. Met een onderscheidende visie, missie en passende kernwaarden. We creëren een overkoepelend merkverhaal inclusief een merkbelofte aan de doelgroep. Een krachtige pay-off die deze identiteit uitdraagt naar de buitenwereld.

Employer Branding

Onderscheid jezelf als werkgever

Jouw bedrijf vindbaar maken in de branche door je te onderscheiden als werkgever? Door jezelf te identificeren met een werkgeversmerk, vind je het juiste personeel.

Creation stories

Benieuwd naar onze brand strategy trajecten?
Deze klanten gingen je voor.

We say

“In een wereld waar de merken je om de oren vliegen, is het nog belangrijker dat je onderscheidend bent met je verhaal.”

Amber Franken

Projectmanager Creation