Zoekmachine
ADVERTEREN

Performance / Zoekmachine adverteren

Met de juiste strategie laat je jouw bedrijf exponentieel groeien.

Adverteren in zoekmachines, oftewel Search Engine Advertising (SEA), is een behoorlijk effectief marketinginstrument voor vrijwel elk bedrijf, merk of product. Eén van de grootste voordelen is namelijk dat je snel resultaat kunt boeken

Doelgericht
adverteren in
zoekmachines

SEA heeft voornamelijk te maken met zoekintenties van je doelgroep en hoe je hierop kunt inspelen met relevante advertenties. Om hiervoor een concreet en haalbaar doel in te stellen, analyseren we aan de hand van verzamelde data (uit zoekmachines) hoe dit te realiseren is. Op deze manier kunnen we je vooraf een vrij nauwkeurige inschatting geven van wat je eruit kunt halen.

RICHT JE OP EEN SPECIFIEKE DOELGROEP

Met SEA kunnen we ook video’s, banners en  afbeeldingen tonen aan doelgroepen die mogelijk geïnteresseerd zijn in iemands dienst of product. Dit doen we onder andere met behulp van Google Ads, welke de interesse van een bepaalde doelgroep meet middels reeds bezochte websites of eerder uitgevoerde zoekopdrachten.

Boek SNEL resultaat met Sea-campagnes

Als we een campagne opzetten, ben je binnen een paar dagen al zichtbaar in zoekmachines. Hiermee vergroot je het bereik, de naamsbekendheid en roering rondom je merk, product, website of evenement.

 

GENEREER (EXTRA) INKOMSTEN MET SEA

Diensten

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Google ads

Verover de hoogste positie in Google

Razendsnel resultaat boeken binnen jouw precieze doelgroep. Als er een manier is om dat te realiseren, dan is het Google Ads wel. Het codewoord? Relevant, relevanter, relevantst. Laten wij nou net weten hoe!

Microsoft ads

Minder concurrentie, meer rendement

Direct zichtbare resultaten met een lage klikprijs? Dan is binnen Microsoft Bing adverteren misschien wel precies wat je nodig hebt. Microsoft Advertising heeft zo’n 7% marktaandeel. Dat wil je uiteraard niet laten liggen.

Google shopping

Laat je producten voor zich spreken

Bij het verkopen van een tastbaar product, is het gebruik van Google Shopping een onmisbaar onderdeel in je marketingstrategie. Het is voor retailers the place to be om jouw producten in de spotlight te zetten.

Marketplaces

Ontdek de kansen van marketplaces

Marketplaces zijn hot and happening in het online marketinglandschap. Met de juiste strategie laat je jouw bedrijf exponentieel groeien. Extra omzet genereren, daar zeg je nee tegen toch?

WE SAY

“Door aan de juiste knoppen te draaien, zorgen we ervoor dat elke euro die wordt uitgegeven maximaal rendeert.”

Sven van Grinsven

Search Advertising Consultant