Zoekmachine-
optimalisatie (SEO)

Performance / Zoekmachineoptimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie, oftewel Search Engine Optimization of SEO, ook goed. Elk zichzelf respecterend bedrijf dat online vindbaar wil zijn, kan niet meer zonder. Dat kunnen wij als marketingbureau natuurlijk mooi stellen, maar we onderbouwen het hieronder ook even voor je.

Wat is
zoekmachine-
optimalisatie?

De optimalisatie van het zoeken en gevonden worden is waar het grofweg allemaal om draait binnen SEO. Pak je deze klus nauwkeurig en frequent op? Dan draagt het bij aan de online vind- en zichtbaarheid van je bedrijf, dienst, merk of product. En dan hebben we het niet alleen over Google, maar ook over zoekmachines als Bing en DuckDuckGo.

 

Stop met zoeken, start met gevonden worden

Hoor je weleens dat je website met inzet van SEO binnen no-time in de top tien van Google staat? Dan laten wij je nu van een koude kermis thuiskomen, want zo werkt het simpelweg niet.

SEO is áltijd een langetermijnproces (lees: minimaal drie tot zes maanden tot de eerste resultaten). Bovendien dien je met enige regelmaat verbeteringen door te voeren, zodat je website up-to-date en relevant blijft. Geen zin, uren of kennis in huis voor tijdrovende werkzaamheden als deze? Geen probleem, FindFactory to the rescue. Ons team van SEO-specialisten zorgt dat je website:

  • op de lange termijn óptimaal geïndexeerd wordt;
  • relevante en vindbare content bevat;
  • over de juiste backlinks beschikt.

 

Klinkt goed? even bellen? 

 

SEO OPTIMALISATIE VERGT GEDULD

 

 

Doelstellingen behalen we zonder enige sponsoring binnen zoekmachines. SEO speelt in op organisch verkregen zoekverkeer en het versterken van jouw online positie. Daarom doen wij geen beloftes over topposities die snel merkbaar zijn.

Omdat SEO-werkzaamheden over een langere periode lopen, kiezen we altijd voor een strategisch advies op maat. We kijken samen naar gewenste én realistische doelen. Zijn we het eens? Dan gaat onze zoekmotor aan en zetten we alles in het werk om jouw website zo breed mogelijk vindbaar te maken.

 

Vraag een SEO-audit aan 

 

WEBSITE OPTIMALISEREN: WAT KOST DAT?

Diensten

Wat wij voor jou kunnen betekenen

TECHNIEK

Sleutelen aan de fundering?

Technische SEO houdt in dat je website op de juiste manier is opgebouwd, zodat zoekmachines deze optimaal ‘begrijpen’. Zie het zo: de techniek van websites is vergelijkbaar met de fundering van huizen. Als deze te wensen overlaat, kun je de rest van de bouw beter vergeten.

WEBSITEMIGRATIE

Migratieplannen?

Websitemigratie is het overzetten of verplaatsen van een ‘oude’ website naar een nieuwe. Het is cruciaal dat de waarde van de huidige webpagina’s behouden blijft. Gebeurt dat niet? Dan loop je het risico dat huidige resultaten in zoekmachines drastisch verminderen. En dat is niet iets wat je 1,2,3 weer opgebouwd hebt. Kortom, laat dit over aan professionals. Aan ons bijvoorbeeld?

SEO-CONTENT

Maak content vindbaar

Je website naar een andere locatie op het wereldwijde web verplaatsen? Dit lijkt een simpel klusje, maar heb je goed gekeken wat het met de SEO-status van je website zal doen? Dit is namelijk altijd iets om rekening mee te houden.

DOMEINAUTORITEIT

Creëer een buzz over jouw merk

Domeinautoriteit is in wezen de mond-tot-mondreclame van het internet. Wordt er veel over je gepraat? Dan krijgt je website een hogere domeinautoriteit. Hoe je dat voor elkaar krijgt?

S(EO)TORIES

De laatste online marketing ontwikkelingen niet missen? Lees dan onze blogs over de nieuwste trends, klantcases en updates.