ZOEKMACHINE ADVERTEREN

Adverteren in zoekmachines, oftewel Search Engine Advertising (SEA), is een behoorlijk effectief marketinginstrument voor vrijwel elk bedrijf, merk of product. Eén van de grootste voordelen is namelijk dat je – letterlijk – direct resultaat kunt boeken.

GOOGLE ADS

Direct zichtbare resultaten binnen jouw precieze doelgroep. Als er een manier is om dat te realiseren, dan is het Google Ads wel. Het codewoord? Relevant, relevanter, relevantst. Laten wij nou net weten hoe!

MICROSOFT ADS

Direct zichtbare resultaten met een lage klikprijs? Dan is binnen Bing adverteren misschien wel precies wat je nodig hebt. Microsoft Advertising heeft zo’n 7% marktaandeel. Dat wil je uiteraard niet laten liggen.

GOOGLE SHOPPING

Bij het verkopen van een tastbaar product, is het gebruik van Google Shopping een onmisbaar onderdeel in je marketingstrategie. Veel bedrijven laten deze kans liggen. Ontzettend zonde!

MARKETPLACES

Marketplaces nemen een steeds grotere plek in in het online marketinglandschap. Gaan we de kant van Amerika op en doen ook Nederlanders straks hun zoekopdrachten direct via een marketplace?

DISPLAY ADVERTISING

Branding is een belangrijk onderdeel van een goede marketingstrategie. Zeker in de beginfase van een product of merk, dient er brand awareness te worden gecreëerd. Dit kan onder andere door middel van display advertising.

YOUTUBE ADVERTISING

YouTube is met 1,5 miljard gebruikers een enorme zoekmachine. Dagelijks wordt er 1 miljard uur aan video’s bekeken. Daar pik je als merk natuurlijk graag een graantje van mee.

MEETBARE SEA-STRATEGIE

SEA heeft voornamelijk te maken met zoekintenties van je doelgroep en hoe je hierop kunt inspelen met relevante advertenties. Om hiervoor een concreet en haalbaar doel in te stellen, analyseren we aan de hand van verzamelde data (uit zoekmachines) hoe dit te realiseren is. Op deze manier kunnen we je vooraf een vrij nauwkeurige inschatting geven van wat je eruit kunt halen.

RICHT JE OP EEN SPECIFIEKE DOELGROEP

Met SEA kunnen we ook video’s en afbeeldingen tonen aan doelgroepen die mogelijk geïnteresseerd zijn in iemands dienst of product. Dit doen we onder andere met behulp van Google Ads, welke de interesse van een bepaalde doelgroep meet middels reeds bezochte websites of eerder uitgevoerde zoekopdrachten.

BOEK DIRECT RESULTAAT MET SEA-CAMPAGNES

Als we een campagne opzetten, dan behaal je in negen van de tien gevallen op dezelfde dag nog resultaten. Denk in termen van bereik, naamsbekendheid en roering rondom je merk, product, website of evenement.

Dienst Creation - FindFactory Digital Agency