ZOEKMACHINEOPTIMALISATIE

De optimalisatie van het zoeken en gevonden worden is waar het grofweg allemaal om draait binnen SEO (Search Engine Optimization). Zoekmachineoptimalisatie welteverstaan. Iedereen wil aanwezig zijn op het moment dat klanten naar jou op zoek zijn. En niet alleen via Google, maar ook via andere platformen als Bing en DuckDuckGo.

LANGE TERMIJN

Wij zorgen ervoor dat je website op de lange termijn optimaal geïndexeerd wordt, relevante content bevat én over de juiste backlinks beschikt. Deze doelstellingen behalen we zonder sponsoring van zoekmachines, want SEO is puur organisch verkregen zoekverkeer. Daarom doen wij geen beloftes over topposities die snel merkbaar zijn. SEO is namelijk altijd een strategie over de lange termijn. We maken strategisch advies op maat en kijken samen naar de doelen die je wil bereiken met je bedrijf. We zijn eerlijk, realistisch en denken graag met je mee. Zijn de doelen duidelijk? Dan gaan we keihard aan de slag om jouw website zo breed mogelijk vindbaar te maken.

Nieuwsgierig hoe en op welke punten onze SEO-specialisten jouw website kunnen optimaliseren? Neem eens een kijkje bij de volgende onderwerpen:

TECHNIEK

Technische SEO gaat over het op de juiste manier opbouwen van je website, zodat zoekmachines er gemakkelijk hun weg kunnen vinden. De techniek van je website is vergelijkbaar met de fundering van je huis. Wanneer deze te wensen overlaat, kun je de rest van de bouw beter vergeten.

WEBMIGRATIE

Je website naar een andere locatie op het wereldwijde web verplaatsen? Dit lijkt een simpel klusje, maar heb je goed gekeken wat het met de SEO-status van je website zal doen? Dit is namelijk altijd iets om rekening mee te houden. Waarom?

SEO CONTENT

Het woord content, daar word je mee doodgegooid in de marketingwereld. Maar hoe zorg je nou voor goede content die toegevoegde waarde heeft voor zowel SEO-doeleinden, als de bezoeker van je website?

DOMEINAUTORITEIT

Domeinautoriteit is eigenlijk de mond-tot-mondreclame van het internet. Wanneer er veel over je gepraat wordt, wordt ook je domeinautoriteit groter. Maar hoe krijg je dit nu eigenlijk voor elkaar?