ZOEKMACHINEOPTIMALISATIE

De optimalisatie van het zoeken en gevonden worden is waar het grofweg allemaal om draait binnen SEO (Search Engine Optimization). Zoekmachineoptimalisatie welteverstaan. Iedereen wil aanwezig zijn op het moment dat klanten naar jou op zoek zijn. En niet alleen via Google, maar ook via andere platformen als Bing en DuckDuckGo.

TECHNIEK

Met technische SEO zorg je dat jouw website op de juiste manier is opgebouwd, zodat zoekmachines gemakkelijk hun weg vinden. De techniek van je website is vergelijkbaar met de fundering van je huis. Als deze te wensen overlaat, kun je de rest van de bouw beter vergeten.

WEBMIGRATIE

Je website naar een andere locatie op het wereldwijde web verplaatsen? Dit lijkt een simpel klusje, maar heb je goed gekeken wat het met de SEO-status van je website zal doen? Dit is namelijk altijd iets om rekening mee te houden.

SEO CONTENT

Het woord content, daar word je mee doodgegooid in de marketingwereld. Maar hoe zorg je nou voor goede content die toegevoegde waarde heeft voor zowel SEO-doeleinden, als de bezoeker van je website?

DOMEINAUTORITEIT

Domeinautoriteit is eigenlijk de mond-tot-mondreclame van het internet. Wanneer er veel over je gepraat wordt krijg je een hogere domeinautoriteit. Maar hoe krijg je dit nu eigenlijk voor elkaar?

TIJD OM SEO UIT TE BESTEDEN? LET US KNOW

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.